Handboekbinderij - van der leeden

 
 

Als liefhebber van het ambacht ‘handboekbinden’ maakt Van der Leeden iets moois van uw boek. Van der Leeden is zowel voor eenvoudige (reparatie)werkzaamheden, als meer specialistisch restauratie-, of kunstzinnig bindwerk het juiste adres!


Uit het oogpunt van...

Allereerst maakt Van der Leeden een reële inschatting van de hoeveelheid werktijd op basis van het gebodene. Deze is afhankelijk van de aard van de werkzaamheden. Het inbinden van een jaargang tijdschriften vraagt immers een meer ‘rechttoe-rechtaan’ benadering dan dat van een historisch waardevol boek. U hoeft dus nooit bang te zijn dat u bij Van der Leeden achteraf te veel betaalt!


Kom gerust eens langs

Een afspraak maken met Van der Leeden is snel gedaan; één belletje is genoeg! Als liefhebber staat Ton u graag te woord in zijn ruime atelier en laat hij u de verschillende mogelijkheden zien. U kunt natuurlijk ook altijd bellen voor een vrijblijvende offerte.Graag tot ziens!

Ton van der Leeden

 

welkom bij handboekbinderij - van der leeden

Ton van der Leeden is in 1987 begonnen met zijn eigen handboekbinderij. Tijdens zijn gedegen opleiding kreeg hij les van de vermaarde handboekbindster Machteld Meeter. Sedert die tijd heeft Ton al meer dan 3000 boeken ingebonden!